CLEAR JELLY STAMPER

Det er svært at male smukke motiver på neglene, når man er ny i negleuniverset.

Det mente Debbie Duxbury også, selvom hun var praktiserende negletekniker i over 13 år. Hun grundlagde Clear Jelly Stamper, sit helt eget stamping univers, for at gøre det nemmere at lave nail art derhjemme.

STORE STEMPELPLADER

 

 

SMÅ STEMPELPLADER

 

 

farver til stamping

 

 

INSPIRATION

 

 

THE CRYSTAL CLEAR STAMPER

 

The Crystal Clear Stamper

Debbie startede med at opfinde et gennemsigtigt stempelhoved, the crystal stamper, som bruges til at opsamle motiver fra stempelplader. Denne stamper eller stempelhoved er gennemsigtig og gør at man kan se, hvor man placerer motivet på neglene. Det betyder også at man kan bygge et avanceret billede op.

Lag-På-Lag Metoden

Det hedder Lag-på-lag metoden. Her kan man stemple et motiv i en farve, for derefter at spemple et andet element af motivet i en anden farve indtil man har et billede i forskellige lag af detaljer og farver.

Vi anbefaler at bruge Debbies stempellakker, som farver til mønstrene, da disse er meget pigmenterede. Det betyder at de dækker ved et lag, som netop kræves til stamping. De forskellige motiver og stempellak farver skaber uendelige muligheder for at smukke mønstre og man kan rigtig slippe fantasien løs.

På grund af Debbies hårde arbejde kan vi skabe professionelle resultater på egne negle hjemme i egen stue.