Man kan lave franske negle på mange måder. Du kan lave det med Neglelak, Gellak eller Dip Powder. Vi har samlet et udvalg til dig. Her hos Wicky Hannah vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige til dine negle.

Dip Powder starter kittet er til dig der vil have ekstra stærke negle. Eller hvis du eventuelt vil forlænge med negle tipper. Så er produktet stærkt nok til at give dig et smukt holdbart salon finish!

Gellak er nemt og hurtigt at påføre. Farverne holder sig blanke i op til 3 uger. Med penselsættet kan du tegne det perfekte franske smil. Så længe produktet ikke er hærdet i lampen, kan man justere smilet og derfor får du altid det perfekte resultat. 

Skal du kun have franske negle et enkelt dag, så er neglelak det bedste produkt til dig! Det er nemlig det produkt der er hurtigst at aftage og det kræver ingen lampe. Neglelak kan tages af med en almindelig nelgelaksfjerner. Vi anbefaler farverne Pink Powderpuff eller Frenchy Pink til den lyserøde negl og Pure White til den hvide kant.