Franske negle

er en sikker vinder både til hverdag og fest

Man kan lave franske negle på mange måder. Du kan lave det med Neglelak, Gel Polish eller Dip Powder. Vi har samlet et udvalg til dig. Her hos Wicky Hannah vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige til dine negle.

Franske Negle med Dip Powder

Dip Powder starter kittet er til dig, der vil have ekstra stærke negle og til forlængelse med negle tipper. Produktet er stærkt nok til at give dig et smukt og holdbart salon finish uden generende lugt. Det er tilsat vitaminer og calcium til at pleje dine naturlige negle!

Med Kiara Sky French Starter Kit følger en Dip Case, så du kan lave det perfekte smil hver gang. Der er to vinkler i Dip Case’en, så du kan vælge hvilken facon bugen på smilet skal have. Med en enkelt dyppe teknik kan du få det franske smil, der passer til dit temperament.  

Kiara Sky Dip Powder Pastel

hvad er Dip Powder?

Kiara Sky French Starter Kit

French Starter Kit

Franske Negle med DIp Powder

Sådan gør du

Franske Negle med Gel Polish

Gel Polish er nemt og hurtigt at påføre, på samme måde som almindelig neglelak. Fordelen ved Gel Polish er at det hærder i en UV/LED Lampe, så du hurtigt kan komme med din dag.

Gel Polish holder sig ridsefrie og skinnende i op til 3 uger. Med penselsættet kan du lave det perfekte franske smil. Så længe produktet ikke er hærdet i UV/LED lampen, kan man justere smilet og derfor får du altid det perfekte resultat. 

Rose Glitter Gel Polish

hvad er gel polish?

Fransk Manicure Gel Polish Startsæt

startsæt

Franske Negle med Gel Polish

Sådan gør du

Franske Negle med Neglelak

Skal du kun have fransk manicure et enkelt dag, så er neglelak det bedste produkt til dig! Det er nemlig det produkt, der er hurtigst at aftage og det kræver ingen lampe. Neglelak kan tages af med en almindelig nelgelaksfjerner eller vores Remover. Vi anbefaler farverne Pink Powderpuff eller Frenchy Pink til det lyserøde på neglene og Pure White til de hvide kanter. 

Inspiration til festen

Koko & Claire Gel Neglelak Snowstar
Kiara Sky Totally Whipped
Rural St. Pink Neglelak
G557

Andre har købt

Sweet Talk Sprinkle on Glitter Kiara Sky
Dip In Negle Startsæt