Handelsbetingelser

Handelsbetingelser & Persondata Politik

Følgende salgs- og leveringsbetingelser er gældende for køb af varer på Wickyhannah.dk

wickyhannah.dk ejes af Wicky Hannah.

Wicky Hannah
Bavnevænget 14
8660 Skanderborg

info@wickyhannah.dk
+45 28408106
CVR 36162457

Enkeltmandsvirksomhed

Alle aftaler indgås på dansk.

Fortrydelsesretten gælder for private forbrugere, der handler via wickyhannah.dk.

Betaling

Wicky Hannah modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, ViaBill, MobilePay og PayPal. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Vi tager ikke kortgebyrer. 

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din
månedsydelse den 20. i hver måned.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.
Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.
Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Wicky Hannah krypterer betalingsoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med NETS.

Levering

Vi sender til hele Danmark, Færøerne, Norge og Sverige med Postnord. 

Wicky Hannah sørger for levering til modtager med PostNord. Rettidig levering er betinget af, at det valgte fragtfirma overholder deres leveringstider. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtfirmaet, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. 

Mulige leveringsformer og fragtpriser

Pakkeshop 1-2 dage: 39,00 DKK (inkl. moms)

Hjemmelevering 1-2 dage: 59,00 DKK (inkl. moms)

Erhverv 1-2 dage: 39,00 DKK (inkl. moms)

Afhent på lager (gratis)

Leveringstiden for den enkelte ordre afhænger af det valgte fragtfirma og forsendelsesmetode. I tilfælde af decideret udeblevne leverancer, fremsender Wicky Hannah naturligvis en ny leverance uden beregning.

Reklamationsret – hvis der er noget galt med varen

Dit køb er omfattet af købelovens regler for varekøb.

Wicky Hannah yder 2 års reklamationsret til forbrugerne i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til Wicky Hannah indenfor rimelig tid. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering eller et afslag i priserne, afhængig af den konkrete situation. I forbindelse med berettigede reklamationssager afholder Wicky Hannah returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til nedenstående e-mail adresse med angivelse af ordrenummer og beskrivelse:

info@wickyhannah.dk 

Varen sendes til: 

Wicky Hannah

Bavnevænget 14, Tebstrup

8660 Skanderborg

Danmark

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. 

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Wicky Hannah. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Refusion

I tilfælde af at du fortryder dit køb skal du kontakte Wicky Hannah på info@wickyhannah.dk. Er din ordre ikke afsendt endnu, annulleres den og betalingen vil ikke blive trukket fra din konto. Hvis din ordre er afsendt og betalingen er trukket fra din konto, skal varene returneres i overensstemmelse med nedenstående betingelser. Ved returnering kontaktes info@wickyhannah.dk for at modtage en returlabel pris 39,- DKK (inkl. moms). 

14 dages fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@wickyhannah.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
  • Kurser. Aftaler om logi, dog ikke til beboelsesformål, transport af varer, biludlejning, forplejning eller fritidstilbud, når datoen eller perioden er aftalt. (Det sidste kan f.eks. være kurser, forestillinger, stævner mv.)

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Wicky Hannah

Bavnevænget 14, Tebstrup

8660 Skanderborg

Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Persondata Politik

Wicky Hannah forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Wicky Hannah og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på wickyhannah.dk er Wicky Hannah.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@wickyhannah.dk.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19.06.2020

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
wickyhannah.dk
Wicky Hannah

Bavnevænget 14, Tesbtrup

8660 Skanderborg

Danmark
E-mail: info@wickyhannah.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:


Bestilt den _______________________________________

modtaget den ____________________________________

Forbrugerens navn ________________________________

Forbrugerens adresse ______________________________

Forbrugerens underskrift ____________________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato ___________