Handelsbetingelser

Generelt

Følgende salgs- og leveringsbetingelser er gældende for køb af varer på Wickyhannah.dk

wickyhannah.dk ejes af Wicky Hannah.

Wicky Hannah
Bavnevænget 14
8660 Skanderborg

info@wickyhannah.dk
+45 28408106
CVR 36162457

Alle aftaler indgås på dansk.

Fortrydelsesretten gælder for private forbrugere, der handler via wickyhannah.dk.

Betaling

Wicky Hannah modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, ViaBill, MobilePay og PayPal. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Wicky Hannah krypterer betalingsoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med NETS.

Levering

Wicky Hannah sørger for levering til modtager med PostNord, DAO eller GLS. Rettidig levering er betinget af, at det valgte fragtfirma overholder deres leveringstider. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtfirmaet, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Leveringstiden for den enkelte ordre afhænger af det valgte fragtfirma og forsendelsesmetode. Wicky Hannah kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtfirmaet. I tilfælde af decideret udeblevne leverancer, fremsender Wicky Hannah naturligvis en ny leverance uden beregning.

Reklamationsret – hvis der er noget galt med varen

Dit køb er omfattet af købeloven.

Wicky Hannah yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til Wicky Hannah indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Wicky Hannah returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til nedenstående e-mail adresse med angivelse af ordrenummer og beskrivelse:

info@wickyhannah.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

I tilfælde af at du fortryder dit køb skal du kontakte Wicky Hannah på info@wickyhannah.dk. Er din ordre ikke afsendt endnu, annuleres den og betalingen vil ikke blive trukket fra din konto. Hvis din ordre er afsendt og betalingen er trukket fra din konto, skal varene returneres før beløbet kan udbetales. Ved returnering kontaktes info@wickyhannah.dk for at modtage en gratis returlabel. 

14 dages fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen indenfor 14 dage. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Du kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Har varen været benyttet før returnering foretages der en konkret vurdering af, hvad varen eventuelt vil kunne sælges for til en anden forbruger. En eventuel værdiforringelse returneres ikke.

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

  • du reelt har taget varen i brug
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.

Persondata Politik

Wicky Hannah forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet.

Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.