Hvad er Gel Polish?

Gel polish har den egenskab, at det er konstant flydende, indtil det kommer i kontakt med UV-stråler. Så hærder det med det samme. Når du har påført din gel polish, vil farven holde sig pæn, blank og ridsefri i op til 3 uger.

Vi tilbyder forskellige startpakker med gode vejledninger til at påføre og fjerne gel polish. Hos Wicky Hannah har vi 3 forskellige kvalitets brands. Vi har vores eget mærke Wicky Hannah. Vi har Koko & Claire som er vores canadiske mærke og Kiara Sky, der er et amerikansk mærke. Tilsammen har vi mere end 500 lækre farver at vælge imellem, så du kan finde de farver og det brand, der passer til dig.

Gel polish, gellak, gel neglelak, UV lak og shellack dækker allesammen den samme type af produkt. Lak i flydende form, som hærder i UV lys.

Hvorfor vælge gel polish frem for almindelig neglelak?

Gel polish har en længere holdbarhed og er mere hårdfør mod slid, end det er tilfældet med almindelig neglelak. I stedet for at påføre et lag og lade neglene lufttørre, skal man lægge minimum tre lag neglelak, når man anvender gel polish. For hvert lag skal neglene hærde under UV-lampen, og selvom det lyder som en omfattende proces, så er det lige til at gå til. Vi kan tilbyde dig alt, hvad der skal til for at give dig flotte og holdbare negle, og vi har alle de farver, du har brug for.

Et stort udvalg af udstyr og farver

Ikke nok med at vi kan tilbyde dig et væld af farver, så har vi også alt det, du skal bruge til at udsmykke dine negle endnu mere, så de får det helt rigtige udtryk. Vi har blandt andet stamping produkter, som kan lave smukke mønstre på dine negle, og du kan altid finde en guide til, hvordan du gør, så du får det helt optimale resultat.

Gel Polish Startsæt

POpulære farver

POpulære tilbud

 

gel polish mærker

 

 

gel polish tilbehør

 

Følg med på Instagram

#wickyhannah

Unable to communicate with Instagram.