Hvordan får man stærke negle?

3 tips til stærke, lette og sunde negle

Hvis du ønsker stærke, flotte og sunde negle, men bøvler med flossede negle, så kommer der her 3 tips til at komme problemet til livs. Vejen til stærkere negle afhænger nemlig af, hvilke problemer du har. Læs med her, og få indblik i hvordan de negle bliver stærkere.

Find en god, plejende neglebåndsolie
Hvis du har meget tynde negle, der tit knækker i løbet af dagen – kan du med fordel prøve at bruge en styrkende neglebåndsolie som f.eks. denne neglebåndsolie. Den er utroligt god til at styrke neglene, fordi den blandt andet indeholder E-vitamin. Dette gør, at ens hud bedre holder på fugten, og derfor producerer sundere negle. Brug derfor en plejende neglebåndsolie 1-2 gange om dagen for sundere negle.

Brug en Dip Powder til at få lange negle
Dip Powder er en effektiv løsning til dig, der ønsker rigtig lange negle. Dip Powder er et meget stærkt materiale, som både indeholder kalk og vitaminer, der styrker din naturlige negl. Til trods for dette indeholder Dip Powder ikke noget, som skader dine negle – og derfor kan du med fordel bruge Powderen til at forlænge eller forstærke dine negle. Hvis du blot ønsker at forstærke, behøver du ikke fjerne Dip Powderen, men kan blot fortsætte med at opfylde.

Plej dine negle indefra
Nogle gange er udvendig pleje af neglene ikke nok til at opnå sunde og stærke negle. Hvis du for eksempel har negle, der gang på gang skiller sig i lag, bør du overveje, om din krop måske mangler olier. Hvis du bruger en god neglebåndsolie, og der slet ikke hjælper, kan det være, fordi du skal forsyne din krop med olier på en anden måde. Det kan være, du har brug for et kosttilskud. Ved et tilskud i kosten kan du på den måde opnå stærke negle indefra.

læs mere om dip powder her Neglebåndsolie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *