Hvordan fjerner man Gel Polish?

Hvis man ønsker at fjerne Gel Polish – eller Shellac og gellak som neglelakken også kaldes – er der en række ting, som man skal være opmærksom på. Fjernes lakken ikke på den rigtige måde, kan dine negle nemlig ende med at tage skade. Gel Polish er nemlig en mere holdbar lak, der ikke blot kan fjernes med en vatrondel og lidt acetone. Læs med her, og find ud af hvordan du fjerner Gel Polish bedst muligt.

Hvad skal du bruge til at fjerne Gel Polish?

  • En pudseklods/neglebuffer
  • Neglebåndsskubber
  • Stanniol
  • Vatrondeller eller Nail Polish Remover Pads
  • Gel Remover

Det er vigtigt, at du bruger en remover, der er skånsom mod dine negle. Vores Gel Remover har blandt andet plejende olie i, der gør, at neglelakfjernelsen ikke er så udtørrende for hud og negle.

Step-by-step: Sådan fjerner du Gel Polish
Når du skal fjerne Gel Polish er det vigtigt, at du starter ud med at file Top Coat’en af. Det kommer selvfølgelig an på, hvilken Top Coat der er blevet brugt, men oftest kræver det nedfilning. Når du har fået fjernet Top Coat’en forsigtigt med en fil eller en neglebuffer, kan du gå videre til selve fjernelsen af lakken.

  1. Start med at tage Gel Remover på din Nail Polish Remover pad, så den er godt gennemvædet. Placér den på neglen, pak neglen ind i stanniol og lad det virke i 10 minutter. Hvis du ikke kan fjerne alt lakken efter 1 gang, gentager du processen, indtil alt Gel Polish er væk.
  2. Afsluttende skal du skubbe dine neglebånd tilbage, polere dine negle med en pudseklods og bruge en god neglebåndsolie eller håndcreme.

Dette skal du være opmærksom på
Det er vigtigt, når du fjerner Gel Polish, at du ikke påfører neglebåndsolie, hvis du skal lægge en ny gellak med det samme. Vent med at påføre olien til efter du har lagt den nye lak på, ellers kan du risikere, at lakken skiller for dig.

Find gel remover her

Sådan Fjerner du Gellak / Gel Polish

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *