fbpx

Returpolitik

Nemt, Sikkert og Gratis!

 
Hos Wicky Hannah har du altid 14 dages returret på dine køb fra den dag, hvor du har afhentet/modtaget pakken. Hvis du vil returnere en ordre og gøre brug af forstrydelsesretten, skal varen returneres i samme stand, som da du modtog den. Når du gør brug af fortrydelsesretten eller du ønsker at bytte til en anden vare, skal du skrive til info@wickyhannah.dk, oplyse dit ordrenummer og hvad du ønsker at bytte returvaren til eller om du ønsker at få beløbet for varen retur.
Du vil derefter modtage en returlabel via din mail, som du skal printe og sætte fast på pakken eksempelvis med tape og sende den fra nærmeste pakkeshop. 

 

Returadresse:

Wicky Hannah
Bavnevænget 14
8660 Skanderborg
 

Du vedlægger din ordreseddel i pakken sammen med varen og sender pakken retur til os.
Vi refunderer indenfor 8 hverdage.
Vi tilbage betaler altid til den betalingsmulighed du har brugt ved købet.
Har du betalt med kreditkort, kan der gå op til 3 hverdage før pengene er tilbage på din konto fra at vi har modtaget returvaren.

BEMÆRK: Har du betalt med Mastercard, er beløbet blot reserveret på dit kort. Der kan gå op til 30 dage fra returneringen til beløbet bliver frigivet på dit Masterkort. Det er Mastercards interne forretningsgang, som vi desværre ikke kan ændre.
Har du betalt med Viabill, bliver pengene sat ind på din Viabill konto.
Har du betalt med Mobilpay, bliver pengene overført til det kort, der er tilknyttet.

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499,-

Hos Wicky Hannah får du altid gratis fragt på dine ordrer over 499,-.

FULD RETURRET

Vi elsker tilfredse og glade kunder. Derfor får du altid 14 dages fuld returret, når du handler online hos Wicky Hannah.

Copyright 2019 © Wicky Hannah

cvr nr. 36162457