Beyond Pro familien

LED lampe

Beyond Pro LED Version II lampen er en trådløs og genopladelig LED lampe til at hærde gel polish. Det nyeste indenfor LED innovation er denne trådløse og genopladelige lampe. Den har et håndtag, så den er let at transporterer og er lavet med den bedste teknologi på markedet! Den har bevægelses sensor og ventilation og ikke mindst en low heat funktion. LED Lampen fås i hvid og lyserød.

Du vil ikke kun spare tid med denne hurtig-hærdende lampe, men den vil også se fantastisk ud på dit neglebord. Denne specielt designede LED lampe i høj kvalitet vil optimere din Kiara Sky gel polish påføring. Føj denne lampe til din Kiara Sky kollektion og du vil ikke blive skuffet!

Elektrisk neglefil

Det nyeste medlem af Beyond Pro familien er Kiara Sky’s Beyond Pro Portable Nail Drill, som er en elektrisk neglefil og den er intet mindre end fantastisk!

Kraftfuld, genopladelig og trådløs! Kiara Sky’s elektriske fil er et professionelt e-filsystem med en let, batteridrevet og acetone”modstandsdygtig” maskine. Med et smukt design og 10 timers batterilevetid er denne elektrisk neglefil et must-have for professionelle negleteknikere!

Den elektriske neglefil fås ligesom LED lampen i pink og hvid. Kiara Sky har 11 forskellige bits, som købes separat eller i ét samlet kit.

Du kan læse meget mere om LED lampen og den elektriske neglefil i specifikationerne under produkterne.