fbpx

Gellak eller Gel Neglelak

Hvad er Gellak/Gel Neglelak?

Gellak har den egenskab, at det er konstant flydende, indtil det kommer i kontakt med UV-stråler, der får det til at hærde med det samme. Når du har påført din gellak, vil farven holde sig pæn, blank og ridsefri i op til 3 uger. Vi tilbyder forskellige startpakker med gode vejledninger til at påføre og fjerne gellak. Hos Wicky Hannah har vi mere end 400 lækre gellakfarver at vælge imellem, så du kan finde de farver, der passe til dig 🙂

-32%
1.172,50 DKK 795,00 DKK


Hvorfor vælge gel neglelak frem for almindelig neglelak?

Gel neglelak har en længere holdbarhed og er mere hårdfør mod slid, end det er tilfældet med almindelig neglelak. Grunden er bl.a., at neglelakken er i konstant flydende form, indtil den kommer i kontakt med UV-lys, som hærder lakken efter kort tid. I stedet for at påføre et lag og lade neglene lufttørre, skal man lægge minimum tre lag neglelak, når man anvender gel neglelak. For hvert lag skal neglene hærde under UV-lampen, og selvom det lyder som en omfattende proces, så er det lige til at gå til. Vi kan tilbyde dig alt, hvad der skal til for at give dig flotte og holdbare negle, og vi har alle de farver, du har brug for.

Et stort udvalg af udstyr og farver

Ikke nok med at vi kan tilbyde dig et væld af farver, så har vi også alt det, du skal bruge til at udsmykke dine negle endnu mere, så de får det helt rigtige udtryk. Vi har blandt andet stempler, som kan lave smukke mønstre på dine negle, og du kan altid finde en guide til, hvordan du gør, så du får det helt optimale resultat.