Glitter – er du klar til fest?  🥳

Har du valgt festtøjet og ved præcis hvordan dine negle skal komplimentere dit outfit? Du kan lade dig inspirere af vores glitter-gellak-udvalg her 🤩

Er du til sort?

Hvis du har valgt sort glitter tøj kan du lave et perfekt match med Ebony Glitter, som er fyldt med sølv glitter eller Mocha Glitter, som er fyldt med multifarvet glitter.

Er du til guld?

Du kan også vælge at matche dine smykker og/eller make-up med guld glitter som f.eks. Strike Gold, som er fyldt med guld og multifarvet glitter eller Pixie Dust, som er en ren gylden glitter.

Er du til sølv?

Så er farven Sterling eller Silver Glitter lige noget for dig. De er “rene” sølvglitter, som funkler og skinner, så alle fortaber sig i dem! Hvis du ønsker sølvglitter med multifarvet glitter i så er Diamond Glitter, Silver Flitter eller Time for a Selfie farverne til dig.

Er du til pink eller lilla?

Strawberry Daiquirie er ikke kun noget man drikker 🍸 Det er også navnet på en super smuk finkornet pink glitter med multifarvet glitter i. Det lilla “sidekick” hedder Out On The Town.

Route 66 og Satin Glitter indeholder større stykker glitter, som gør at de reflekterer lyset i festbelysning og man vil ikke kunne tage øjnene fra dem!