Kiara Sky startsæt

Til stærke, lette og holdbare negle

Dip Powder

Dip powder startsæt har alt hvad du skal bruge for nemt og hurtigt at komme igang med at lave dip powder negle også kaldet dip in. Du kan lave elegante franske negle eller almindelig negleforstærkelse i alle regnbuens farver. Dip powder lægger sig pænt på neglen, det giver mindre filearbejde og en let og naturligt resultat.

French Starter Kit

Kiara Sky French Starter Kit har alle farverne til fransk manicure, samt Kiara Sky’s Dip Case, et lækkert værktøj til at forme det perfekte franske smil.

Color Kit

Kiara Sky’s Color Kit har 3 limited edition farver, som kun kan findes i Color Kittet og et Recycle Kit til at genanvende dip powder til næste sæt negle eller til at undgå at farverne blandes sammen. Læs om flere fordele ved at anvende dip powder her.

Gelly Tip Starter Kit

Kiara Sky’s Soak Off Gelly tipper er for-formet og klar til at sætte på. Disse innovative negleforlængelser er nemme at anvende til dig, der ønsker lange negle nu! Gelly Tip-systemet er specielt designet til at holde op til 3 uger uden løft eller knæk! Man vælger hvilken negleform man ønsker at få med i startsættet.