Wicky Hannah startsæt

Lav smukke negle selv, når det passer dig

Et gellak/gel polish startsæt er til dig, der vil lave gel polish negle selv. Gellak, shellac eller gel polish er betegnelsen for lak som hærdes i UV lys. Det er et fantastisk negleprodukt, som holder sig blank og ridsefri og med lang holdbarhed. Det er nemt at påføre og det tager kun 30 sek. at hærde hvert lag i UV/LED lampen.

Du får vejledninger i hvordan du påfører og fjerner gellak med i startsættet. Vi tilbyder, foruden forskellige startsæt, basispakker med det mest nødvendige til dig, der vil lave smukke negle derhjemme.

Luksus Startsættet

Luksus startsættet i vores mærke Wicky Hannah indeholder alle de nødvendige basisredskaber inklusiv 3 valgfri gellakker, top coat, base coat og en UV/LED-lampe. Lampen er en UV/LED lampe og kan bruges til alle typer gellakker. Produkterne fjernes med Remover, som også er med i både Luksus Startsættet og Startsættet. Holdbarheden er op til 3 uger.

Værd at bemærke

Vi anbefaler at man som minimum altid bruger Base Coat, farve (to lag) og Top Coat uanset hvilket mærke man bruger.

Base Coat og gel polish farverne er klistrede, når de kommer ud af lampen efter hærdning. Man skal ikke røre ved det, men blot påføre næste lag. Når man har påført og hærdet Top Coat er neglene glatte og helt færdige.