• 5%
     rabat ved køb over 1.000
  • 10%
     rabat ved køb over 1.500
  • 15%
     rabat køb over 2.000

Vi holder ferielukket i uge 28-29.
Sidste frist for bestilling inden ferien er fredag den 6. juli.
Varer bestilt efter den 6. juli afsendes mandag den 23. juli.

Kurser

Kurser

Kursusbeskrivelse

Lær at lakere dine negle med gellak, så du får smukke negle, der holder i op til tre uger. På dette 3-timers kursus undervises i grundteknikkerne til gellak, klargøring af neglene, korrekt påføring af gellak samt inspiration til dekoration af dine negle.

Du skal møde op med “nøgne” negle, så du er klar til at gå i gang med gellak. Alle produkterne er fra Wicky Hannah Gel Polish.

Betaling sker ved bestilling af kursus. Hvis der afbestilles mere end 14 dage før afholdelse, tilbagebetales 90% af beløbet. Ved senere afbestilling faktureres det fulde beløb. Afbestilling kan ske pr. telefon eller mail med ordrenummer til tilbagebetaling.

I tilfælde af lavt deltagerantal forbeholder vi os retten til af aflyse kurset. I så fald vil alle tilmeldte blive kontaktet pr. mail eller telefon og det fulde beløb vil blive refunderet.

Underviser

Wicky Hannah
Jeg elsker, at være kreativ på mange forskellige måder og jeg nyder, at tingene ser godt ud. Jeg er også en travl husmor med karriere, mand og et par tvillinger på 7 år – så jeg har travlt. Derfor elsker jeg også neglelak og særligt gellak, fordi det holder.

Gellak giver mange muligheder for flotte farver og lækre designs. Jeg er selvstændig erhvervsdrivende og har min webshop på siden wickyhannah.dk. På hjemmesiden finder man bl.a. min egen kollektion af gel polish. Jeg nyder, at afholde kurser i gellak. Det er et hyggeligt fællesskab, hvor vi har det sjovt sammen.

Spørgsmål

Skal jeg medbringe mine egne produkter og redskaber?
Vi stiller de nødvendige produkter og redskaber (UV-lampe, buffere, file, mv.) til rådighed under kurset. Det er ikke nødvendigt, at medbringe egne produkter.
Hvad er inkluderet i kurset?
Under kurset får du stillet UV-lampe, redskaber og gellak til rådighed. Der vil blive serveret kaffe, te, vand og lidt “sødt”.
Hvem kan deltage?
Alle der har lyst til, at lære teknikkerne bag gellak. Undervisningen er for både begyndere og let øvede. Har du allerede styr på grundteknikkerne, vil du kunne hente inspiration og gode idéer til dine designs.
Hvordan tilmelder jeg mig?
Ved køb og betaling af kurset på min webshop registreres du som deltager. Husk derfor, at angive navn og telefonnummer ved bestilling.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.