Kiara Sky Nail Art

Rub On

Kiara Sky’s Rub On Kollektion bestående af 17 pulvereffekter i Chrome, Holo og Mermaid! Nu har du utallige muligheder for at lave din unikke Gel Manicure hjemme i egen stue med de smukkeste regnbue- og enhjørningeffekter!

Man kan anvende Rub On oven på Dip Powder og Gel Polish og på en hvilken som helst farve!

Vi anbefaler den banebrydende Rub-On Top Coat, der fungerer som Base Coat og Top Coat for alle pulvereffekter, på Dip Powder og Gel Polish. Rub On pulverne kan påføres med en makeup pensel og man kan fjerne overskydende pulver med Powder Brush.

Sprinkle On Glitter

Kiara Sky Nail’s Sprinkle On Glitter Kollektion! Unikke 3D-glittere, så alsidige og absolut bemærkelsesværdige og vidunderlige! De lækre glitter kan benyttes med akryl, gel polish, neglelak eller dip powder! Hver glitter er designet med en blanding af former og størrelser for et multidimensionelt finish! Kombinationerne og mulighederne er uendelige!

Bemærk: Vi efterstræber, at vores digitale farveprøver fremstår så nøjagtige som muligt. På grund af forskellige skærmtyper- og indstillinger, kan farverne afvige en anelse i forhold til det viste.